NCS 1950 Index en Colourpin 2-bundel

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad en besteld voor 14.00, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen.
Direct advies +31 (0)70 8200 274
€269,00 €228,65 Excl. btw
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

 

 

NCS Index 1950 Original

De NCS Index 1950 Original is een compacte en stevige kleurenwaaier die beschikt over alle 1950 NCS kleuren waardoor u kleuren makkelijk kunt selecteren en communiceren.

 

In de NCS Index 1950 zijn de kleuren precies zo beschreven en gerangschikt als het menselijk oog ze ziet. Hierdoor is dit systeem makkelijk te begrijpen en te gebruiken voor kleurcommunicatie. De gedefinieerde kleuren zijn materiaal onafhankelijk.

 

Dit is de meest veelzijdige tool. Hij wordt gebruikt door architecten, designers, verf-en coatingfabrikanten, textielontwerpers en modehuizen.

 

NCS Colourpin 2

Vind uw kleurinspiratie waar u ook bent

De NCS Colourpin 2 is een handig hulpmiddel voor kleurafstemming dat in uw zak past. Je kunt overal kleuren scannen en verzamelen en met de app vind je producten die passen bij de vastgezette kleur. Leg kleuren vast, vind geschikte producten en maak paletten en wissel ze uit met vrienden, collega's of klanten via e-mail of op sociale netwerken.

 

Download de Colourpin app II, verbind de Colourpin draadloos met je smartphone en pin storyboards. Voor elke vastgezette kleur ontvang je informatie zoals de dichtstbijzijnde NCS-aanduiding, vertaalt zich in CMYK, RGB, L*a*b* en de lichtreferentiewaarden.

 

APP SPECIFICATIE

  • De app is beschikbaar in de App Store en Google Play (klik om de app te downloaden).
  • De iOS-app is compatibel met iPhone 5 en nieuwer en ook met iPad 3e generatie of nieuwer.
  • De Android-app voor versie 5.0 of hoger is compatibel met Samsung Galaxy S4 en hoger, Nexus 5 en hoger en OnePlus.
  • De app is mogelijk ook compatibel met andere apparaten. Vereist Bluetooth 4.1.
  • Beschikbare talen: Chinees, Deens, Nederlands, Engels VK, Engels VS, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Portugees, Turks, Spaans, Zweeds
Powered by Lightspeed