Pantone ColorBridge-GrafiLite Bundel

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen op Rekening.
Direct advies via Chat of +31 (0)70 8200 274
€288,50 Excl. btw
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

 

Combineer de Pantone colorBridge coated en uncoated waaier met de Grafilite lamp. Zo heeft u altijd het juiste licht bij de juiste kleuren.

 

Color Confidence Grafilite:

▪ Sterke lamp, klein formaat 
▪ Betere kleurbeoordeling 
▪ Grijze mat
▪ 2000 Lux lichtsterkte 
▪ Energie-zuinige daglicht buis

 

De Color Confidence GrafiLite heeft een krachtige, energiezuinige gesimuleerde natuurlijke verlichting doormiddel van een neutrale mid-grijze ruimtebesparende lamp. De combinatie van deze lamp met de grijs getinte mat, laat u kleuren perfect beoordelen. De GarfiLite is ideaal voor fotografen en uitermate geschikt voor het bekijken van proefdrukken, prints of kleurstalen.

  • Zie details duidelijk en beoordeel kleurverschillen nauwkeurig
  • Speciaal geformuleerde natuurlijke belichting
  • Krachtig en draagbaar met ruimtebesparend ontwerp
  • Optimale 2000 Lux verlichting

 

PANTONE PLUS Color Bridge (Coated & Uncoated)

1845 PANTONE kleuren met de best haalbare CMYK simulatie plus HTML en RGB waardes.
▪ Incl. Pantone Color manager ter waarde van € 49,-
 

Algemeen

De PANTONE PLUS Color Bridge Set (Coated en Uncoated) bevat 1845 PANTONE solid kleuren per gids - dat is inclusief 112 nieuwe kleuren! De set bestaat uit twee gidsen: één gids is gedrukt op gecoat papier en de andere gids op niet-gecoat papier. In beide gidsen staat naast elke solid PMS kleur ook de beste benadering van die kleur afgebeeld, zoals die met normale 4-kleurendruk (CMYK) wordt gedrukt. Verder wordt er bij iedere kleur aangegeven wat de RGB- en HTML-waarden zijn zodat die solid PMS kleur ook juist weergegeven kan worden op monitoren of webpagina's.

Voor elke ontwerper, drukker, printer of ander profesional die met PMS kleuren werkt, is de PANTONE PLUS Color Bridge Set (Coated en Uncoated) een essentiële tool die voor vele doeleinden gebruikt kan worden: om solid PMS kleuren te specificeren, om solid PMS kleuren te vergelijken met het equivalent in CMYK en om voor een solid PMS kleur de kleurwaarden te bepalen voor juiste weergave in digitale media. 

 
 
Powered by Lightspeed