RAL Trend Box

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad en besteld voor 14.00, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen.
Direct advies +31 (0)70 8200 274
€119,00 Excl. btw
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

RAL Trend Box

Inspireer uw ontwerpen op metalen, plastic, textiele vloeren en meer

De RAL Trend Box is een onmisbare ontwerptool voor zowel professionals als liefhebbers. Het bevat alle 15 kleuren van het trendrapport RAL COLOR FEELING 2023+ en is vakkundig overgebracht op vier verschillende materialen: metaal, kunststof, textielvloeren en kleurstalen. Met deze brede collectie kunnen gebruikers moeiteloos verbluffende moodboards, collages en intuïtief projectwerk maken, waardoor flexibele kleur- en materiaalcombinaties mogelijk zijn en tal van mogelijkheden worden geboden voor de ontwikkeling van nieuwe concepten.

De RAL Trend Box vertegenwoordigt een unieke en flexibele benadering van kleurselectie en ontwerpinspiratie, waardoor oneindige mogelijkheden ontstaan in toepassingsgebieden zoals interieurontwerp, architectuur en productontwerp. Deze samengestelde kleurtinten zullen in 2023 en daarna van bijzonder belang zijn, waardoor deze collectie een essentieel hulpmiddel wordt voor elke creatieve professional.

Belangrijkste kenmerken:

  • Doos met 60 materiaalmonsters
  • Doosformaat 36,6 x 18,0 x 11 cm
  • 15 RAL D6 Losse vellen, glansgraad half-mat - (DIN A6 formaat: 10,5 x 14,8 cm)
  • 15 stalen met poedercoating - (14,7 x 7,4 cm)
  • 15 kunststof kleurstalen met drie verschillende glansgraden - (7,5 x 5 cm)
  • 15 tapijtmonsters met verschillende pooltypes - (6,4 x 5 cm)
  • Korte introductieflyer van de ontwikkelings- en materiaalpartners

Door de verschillende materiaaleigenschappen kunnen er kleurafwijkingen tussen de materialen zijn. De RAL Trend Box bevat stalen die de RAL-kleuren zo dicht mogelijk benaderen. Alleen de RAL D6 Losse platen vertegenwoordigen de gestandaardiseerde RAL-kleurtint.

Powered by Lightspeed